Podpora

Pomoč na daljavo našim strankam...

Povezava

Da vam lahko zagotovimo najboljšo podporo uporabljamo program ISL Online in TeamViewer.

Če imate težavo oziroma želite našo pomoč, vam svetujemo, da nas pokličete na našo stacionarno (01 542 19 81) ali mobilno (051 304 082) številko. Z veseljem vam bomo pomagali. Če bo potrebno se bodo naši svetovalci z vami povezali preko internetne povezave in skupaj boste prišli do rešitve vaše težave. Za povezavo imamo na voljo dva različna programa (ISL Light in TeamViewer). Vaš svetovalec se bo odločil katerega bosta uporabila.


ISL Online

Za uporabnike znotraj državne uprave je edina možnost oddaljene pomoči uporaba programskega paketa ISL Light. Za vzpostavitev povezave je potrebno s strani www.islonline.com prenesti program za komunikacijo. To najlažje storite s klikom na gornjo ikono, ki prenese komunikacijski program. Včasih je potrebno po končanem prenosu program pognati (dvoklikniti). Programu je potrebno dati dovoljenje za delovanje. Potem počakajte na našega operaterja, da vam posreduje kodo za povezavo. V okence vpišete kodo in kliknete na gumb poveži.

TeamViewer

V naše programske pakete je standardno vgrajena oddaljena pomoč s pomočjo programa TeamViewer. Do nje dostopate iz glavnega modula. Izberete menu RAZNO in nato Oddaljena pomoč - LOKALNO. Zažene se program za komunikacijo. V večini primerov je potrebno programu dovoliti zagon. Ko se program zažene se, se odpre okno v katerem sta napisana ID in geslo za dostop do vašega računalnika. Ta dva podatka je potrebno sporočiti operaterju, da se bo lahko povezal na vaš računalnik.